Nicole Cherry merge la psiholog. Motivul pentru care artista apelează la terapie: „Cred că e o greșeală”

28 07. 2024, 14:10

La doar 25 de ani, Nicole Cherry se bucură de un succes imens atât în carieră, cât și în viața personală. Deși din exterior totul pare ideal, artista a mărturisit că a avut parte și de perioade dificile, în special după ce a devenit mamă. Nicole își menține echilibrul prin terapie și credință. 

Nicole Cherry este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi. A cucerit publicul încă de la prima ei piesă, „Memories” pe care a lansat-o când avea vârsta de 14 ani. Vedeta a dezvăluit ce face pentru a-și menține echilibrul.

Nicole Cherry merge la psiholog

Nicole Cherry a făcut publice detalii mai puțin știute din viața ei. Vedeta a spus că merge la psiholog și că nu îi este rușine cu acest lucru.

„Da, am făcut câteva ședințe de terapie și de fiecare dată am spus asta, adică nu mă feresc. Mi se pare foarte important să reușești să te auto-evaluezi, să-ți dai seama că ai nevoie de ajutor. De multe ori, oamenii neagă. E o chestie pe care trebuie să o accepte. Lucrurile, dacă sunt rezolvate la timp, nu se agravează și reușești să te menții, atât psihic, cât și fizic, bine. Lucrurile de la interior încep după să se arate la exterior și cred că e o greșeală când încep să se vadă”a spus Nicole pentru unica.

Nicole Cherry: „Nimic fără Dumnezeu”

Nicole Cherry recunoaște că un alt lucru care o ajută foarte mult este relația strânsă pe care o are cu divinitatea.

„E foarte strânsă. Nimic fără Dumnezeu. Chiar nu mă culc niciodată fără să spun o rugăciune, oricât sunt de obosită. Spun: „Mulțumesc, Doamne!’. Eu cred foarte tare în tot ce înseamnă divinitate și cred că e important să nu ne pierdem niciodată legătura cu Dumnezeu”

Artista, despre ce greutăți întâmpină în carieră

„Mi se pare că este un lucru foarte important, să te menții în timp, și să te autodepășești. Până la urmă, cred că treaba asta este cea mai grea. Trendul se schimbă, apar foarte mulți artiști și trebuie să fii mereu în pas cu tot ce se lansează, iar asta e greu. Dar eu îi mulțumesc Dumnezeu pentru inspirația pe care mi-o dă zilnic, pentru că am reușit să fac treaba asta și că prin muzica mea am bucurat sufletele oamenilor”, a mai spus artista.

Sursă foto: social media